Ügyfeleinknek

Időpont egyeztetés


captcha
Powered by BreezingForms

Starwork a Facebookon

Eladná a cégét? Céget venne? Üzlettársat keres? A legjobb helyen jár!

Cégeladás, cég adás-vétel, cégközvetítés: 

Miben tudunk segíteni?

 • Ha nincs szüksége alvó, nem működő cégére   (Kft, Bt, Kkt, Zrt, bármilyen cégforma átvétele azonnal, 1 héten belül)
 • Ha cége problémás, válságban van, és szeretné értékesíteni, vagy feljavítani a működését
 • Ha szeretné eladni működő, értékes cégét korrekt piaci áron
 • Ha céget szeretne vásárolni, vagy befektetne egy vállalkozásba
 • Ha tudni szeretné, mennyit ér a cége a piacon 
 • Ha cégvásárlás előtt áll, és szeretné szakértőkkel átvilágíttatni a kiszemelt vállalkozást
 • Ha befektetőt keres cégébe, vagy tőkét szeretne bevonni a működéshez 

Hívjon Bennünket, hogy megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást!

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sikerben utazunk. Amennyiben van egy értékes cége, vállalkozása, segítünk úgy eladni, hogy megfelelő ellentételezést kapja érte! Az egész folyamatot végigvisszük, a vevőkereséstől az auditáláson át a pénzügyi zárásig.

Mi a menete egy működő cég eladásának, miben tudnak segíteni?

- Felmérjük a cég valódi értékét a vagyonelemei és a megtermelt haszon, valamint a kockázatok alapján

- Könyvvizsgálónk közreműködésével auditáljuk a cég értékét, eredményét, vagyonelemeit, feltárjuk a lehetőségeket 

- Megvizsgáljuk a cég forrásbevonó képességét, hírét a piacon

- Felkészítjük a céget az értékesítésre

- A tulajdonossal, ügyvezetővel közösen üzleti és pénzügyi tervet készítünk a jövőre, és egy prezentációt a befektetőknek, több nyelven

- Diszkrét, hatékony módszerekkel megkeressük a lehetséges vevőket, befektetőket, prezentáljuk nekik az ajánlatot

- Segítjük, mediáljuk a tárgyalásokat, részt veszünk az alkufolyamatban 

- Jogi garanciákkal segítjük a korrekt adásvételt, hogy egyik fél érdeke se sérülhessen, kidolgozzuk az adásvétel körülményeit, feltételeit, szerződés-és biztosítéki rendszerét

- Segítünk a vevőnek megtalálni a megfelelő forrást, finanszírozást, pénzügyi konstrukciót a vásárláshoz 

- Egészen a zárásig végigvezetjük a folyamatot, és nem engedjük el a kezét. 

kapcsolatfelvetel

Amennyiben Önnek eladó, vagy problémás, bajba jutott cége van, keressen Bennünket bátran! Segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást arra, hogyan tudna jó anyagi feltételekkel kiszállni az üzletből, vagy hogyan tudná ismét felfuttatni vállalkozását a segítségünkkel.

Hogyan segítünk?

 • Ha cége értékesíthető, és rendelkezik értékekkel, megkeressük rá a vevőt
 • Ha a cégében vannak vagyonelemek, amelyeket értékesíthet és értékesíteni kíván, közreműködünk a sikeres eladásban 
 • Kezeljük pénzügyi nehézségeit, kintlévőségeit, tartozásait (kezeljük a követeléseit, tárgyalunk a hitelezőivel)
 • Segítünk a tőkeszerzésben, ha ez a további működés feltétele 
 • Ellátjuk a cég jogi képviseletét, jogi tanácsadást nyújtunk a válság kezelésére 
 • Szakértő válságmenedzsert állítunk az Ön szolgálatába, ha meg kívánja menteni cégét

kapcsolatfelvetel

Céget szeretne vásárolni? Mi ennek a folyamata?

Amennyiben egy "üres", alvó céget szeretne vásárolni, melynek már van múltja, széles kínálatból választhat.

Bt, Kkt, Kft, Zrt, Non-profit Kft, sőt, alapítvány is szerepel a kínálatunkban, melyeket partnereink eladásra kínálnak.

Megbeszéljük, milyen paraméterekkel rendelkező cégre van szüksége, és ha nincs a kínálatunkban, felkutatjuk Önnek. A cégek tulajdonosaival természetesen közvetlenül tárgyalhat, az adás-vételt jogi irodánknál, vagy saját ügyvédjénél is elvégeztetheti. A cégvásárlásnak a vevői oldalról részünkre sem díja, sem jutaléka nincs. A közvetítői díjat minden esetben az eladó fél fizeti. 

Miért lehet jó Önnek egy múlttal rendelkező cég?

- Referenciái, korábbi partnerei miatt

- Köztartozás-mentes adatbázisban szereplése pozitív megítéléssel járhat

- Hitelfelvételnél egy legalább 2 éve működő cég előnyt jelenthet

- Pályázatképessége okán 

- Speciális engedélyei, akkreditációi, koncessziói végett 

- Befizetett törzstőkével rendelkezik, amit Önnek már nem kell biztosítania

- Azonnal megkezdhető a működés, érvényes adószámmal rendelkezik

...és még számos oka lehet. 

kapcsolatfelvetel

Működő cég vásárlása esetén is hatalmas portfólióból választhat, 5 M Ft-os cégértéktől kezdve egészen a 14 milliárdig. Amennyiben célzottan keres, segítünk Önnek felkutatni azt a céget, amely befektetési céljaira alkalmas lehet, és segítjük a tárgyalásokat, átvilágítjuk a kitűzött célpontot. 

Eladó cégeket közvetítünk például az építőiparban, szépségiparban, gépgyártásban, vendéglátó-ipari szektorban, folyamatosan változó kínálattal. 

A diszkréció miatt partnereink konkrét adatait nem tesszük közzé, mert az esetek többségében ez megzavarná a cég működését, illetve az eladási stratégiát, de személyes megkeresés és konkrét érdeklődés esetén minden szükséges információt beszerzünk a vásárláshoz, és végigkísérjük mindkét fél érdekeit szem előtt tartva a teljes folyamatot. 

Keressen Bennünket bizalommal, ha céget vásárolna, és megtaláljuk az optimális megoldást!

 

Cégvásárlás, üzletrész adás-vétel

Lépjen velünk kapcsolatba!

Cég működésének optimalizálásaA cég működésének optimalizálásával külön üzletágunk foglalkozik.

Átvilágítjuk működését, folyamatait, a dolgozói állományát, megrendelőit, alvállalkozóit, szerződésállományát, pénzügyi és piaci helyzetét, majd kidolgozunk egy részletes tervet a helyzet javítására, a válság menedzselésére és sikerbe fordítására.

Jellemzően kinevezünk a cég élére egy interim menedzsert időszakos megbízással, aki nagy tapasztalattal, az Ön igényei szerint végrehajtja a szükséges változtatásokat, és felfuttatja, újra profitábilissá teszi az üzleti folyamatokat, megteremti a működési stabilitást és a hosszú távú fejlődés lehetőségét.

Ezek után dönthet a cég további sorsáról, legyen az tovább üzemeltetés, eladás, vagy bármi egyéb. 

Nem mindegy, hogyan és mikor kapod meg az információt.

Ne feledje, itt a legfontosabb időben lépni! Minél hamarabb kezdi el kezelni a problémát, annál biztosabb, hogy találunk rá megoldást, megfelelő ügyvédi, könyvelői, pénzügyi, adótanácsadói, könyvvizsgálói, marketinges és HR-es erőforrásainkkal. Ne késlekedjen jelentkezni, hogy minél hamarabb segíthessünk!

Jobb egy működő cégben tulajdonosnak lenni, mint egy működésképtelenben! Forráshiány esetén háttér-szolgáltatásainkkal (ügyfélszolgálat, marketing, call center, pénzügy, könyvelés, jogi osztály, takarítás, karbantartás, informatikai háttér biztosítása, stb) átmenetileg díjmentesen állunk cége rendelkezésére, hogy megteremtsük a stabil pénzügyi helyzetét. Speciális csomagokat dolgoztunk ki – mentőcsomagok – a tipikusnak tekinthető bajba jutott cégtípusok, úgy mint kereskedelmi cégek, termelő-gyártó vállalatok, vendéglátó-ipari egységek, szolgáltató cégek, turisztikai cégek, szállodák,  jelentős ingatlan-vagyonnal és hitellel bíró vállalkozások számára.

Cégvásárlás, üzletrész adás-vétel

Kereskedelmi cégek: Tipikus probléma a nagy piaci verseny, rengeteg féle termék, a kis vagy semmilyen különbséggel sem konkuráló termékek, emiatt a leszűkült árrés, csökkenő piaci pozíció, dráguló marketing-és értékesítési költségek, nehezebb vevőelérés. Esetleg elavult termékportfólió, az adott üzletág lehetőségeinek szűkülése, a bejáratott ügyfélszerző csatornák gyengülése vagy eltűnése, esetleg speciális jogszabályi korlátozások, valamint az értékesítő és marketinges pozíciók nehéz betöltése a munkaerő-piacról. Ha ezek a problémák ismerősek, Önnek nálunk a helye! Kidolgozott, de nem sablon-megoldásokkal tudjuk segíteni fellendülését. Hívjon most!

kapcsolatfelvetel

Cégvásárlás, üzletrész adás-vétel

Gyártó-termelő vállalatok: Szokásos nehézségek a gyártókapacitás kihasználatlansága, a normánál sokkal több selejt gyártása, a nem jól szabályozott folyamatok, a drága üresjárat, a drága géppark nehézkes bővíthetősége, a speciális szaktudás hiánya, a termelés és az anyagköltség nehézkes finanszírozhatósága, utófinanszírozott megrendelések, likviditási nehézségek. Emellett előfordul az értékesítéssel kapcsolatos kommunikációs probléma, amikor az értékesítő nem ért kellőképp a termékhez, vagy az értékesítés teljes hiánya, amikor nem tud bővülni a vevőkör, illetve a követelések nehéz behajthatósága. Ismerős problémák? Már írjon is nekünk! Sok hasonló cégnek segítettünk már, akik úgy látták, itt már nincs is megoldás.

Cégvásárlás, üzletrész adás-vétel

Vendéglátó-ipari egységek: Jellemző a vendégkör folyamatos csökkenése, nehéz az egyedi piaci pozíció megtalálása és kialakítása, az online marketing gyengeségei, a szolgáltatás-portfóliót nehéz folyamatosan minőségi szinten tartani, személyzeti nehézségek, nem találni megbízható, lojális, józan, értékes munkaerőt, illetve nagy a fluktuáció, változnak a trendek, az egyik felkapott utca holnapra meghal, változnak az étkezési, szórakozási, italfogyasztási szokások, amiket nehéz lekövetni, gyakori nehézség a sörös, üdítős cégekkel kapcsolatos vállalások teljesítése, a hitelből vásárolt ingatlan finanszírozása, a készpénzes kassza hiányai, az ellenőrzés nehézségei, a szűkülő piaci tér, a kedvezőtlen jogszabály-változások és a rengeteg konkurens. Ha ezek a problémák ismerősek, mi tudunk Önnek segíteni! A vendéglátó-ipari egységek közül minden harmadik, de bizonyos években minden második rövid időn belül bezár, és egy új tulajdonossal hamarosan újra nyit. Ön ne kerüljön bele ebbe a körforgásba! Legyen stabil, jól menő, kiszámítható üzlete. Hívjon bennünket most!

Cégvásárlás, üzletrész adás-vétel

Szolgáltató cégek: Itt meglehetősen szerteágazó problémákkal találkoztunk, mivel hatalmas különbségek vannak cég és cég között, de alapvetően a szolgáltatás értékesítése, marketingje annak megfoghatatlansága végett, a szolgáltatás minőségének folyamatos szinten tartása, javítása, az értékes munkaerők felkutatása és megtartása, motiválása, különösen a szellemi képességektől nagyban függő cégek esetén, jellemző sarkalatos problémák. Itt nehéz lenne nem általánosságban beszélni, de ha Önnek problémás szolgáltató-cége, szervezete van, biztosan megér velünk egy beszélgetést! Sokféle iparágban tevékenykedő cégeknek segítettünk már, lehet, hogy köztük az Ön valamelyik konkurensének is!

Cégvásárlás, üzletrész adás-vétel

Turisztikai cégek: A magyar turisztikai cégeknél a csökkenő árrés, a fizetőképes kereslet csökkenése, a kiszámíthatatlan jogszabályi környezet, a megszigorított anyagi és biztosítéki feltételek jelentik a fő nehézségeket napjainkban, valamint a gyakran már önköltségi ár alá menő öngyilkos konkurencia. Ezekkel a kérdésekkel forduljon hozzánk bátran! Több nagy cégnek is segítettünk már néhány hónap alatt olyan konstrukciók kidolgozásában, amik a hosszú távú jövedelmezőségüket biztosítják a mai napig. Írjon nekünk, hogy segíthessünk!

Cégvásárlás, üzletrész adás-vétel

Szállodák: A magyarországi szállodák, elsősorban a wellness-hotelek jellemző problémái a kuponos oldalak által mesterségesen lenyomott árak, amivel sok a munka de nincs vagy kevés a pénz, a megemelkedett, sokszor fizethetetlen ingatlan-törlesztések, banki hitelek, a külföldi turisták sok helyütt alacsony aránya, a nyelveket nem, vagy csak rosszul beszélő személyzet, illetve egyéb személyzeti problémák, amik általánosak a vendéglátásban, és a rutinos, innovatív szálloda-menedzserek hiánya. Ilyen esetekben már tudja, kit kell hívnia! Új piaci műveletek bevezetésével ezek a nehézségek áthidalhatók akár néhány hónap alatt. Jelentkezzen nálunk!

kapcsolatfelvetel

Cégvásárlás, üzletrész adás-vétel

Ingatlan-vagyon és hitel problémák: Az egyik legáltalánosabb problémakör, mind a cégek, mind a magánszemélyek életében, az átmeneti likviditási nehézségek vagy komoly pénzügyi problémák miatt felmerülő fizetésképtelenség az ingatlanhitelekkel szemben, a megemelkedett törlesztő részletek, az ingatlan elvesztésének rémképe, komoly anyagi veszteségek esélye. Ezeket a problémákat több éves rutinnal, jó eredményekkel kezeljük, természetesen csodát tenni nem tudunk, de sokat segíteni igen. Azonnal hívjon, ha ilyen jellegű a problémája, mert itt minden nap számíthat! Megkeressük Önnek a személy szerint legmegfelelőbb stratégiát.

Lépjen velünk kapcsolatba!